michal16 Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Napisano 25 Czerwiec 2011 Witam. Proszę o pomoc w ustaleniu okresu z jakiego pochodzą wieczka od kremów. Wykonane oba z aluminium Pierwszy napis : Krem Precioza Perfection. Szukałem w necie ale na jego temat nic nie ma. Może ktoś coś kojarzy. Dodam, że w okolicy wyszło jeszcze kilka monet z okresu II RP ( a więc może być ten okres, ale wole się upewnić )
michal16 Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Napisano 25 Czerwiec 2011 Witam. Proszę o pomoc w ustaleniu okresu z jakiego pochodzą wieczka od kremów. Wykonane oba z aluminium Pierwszy napis : Krem Precioza Perfection. Szukałem w necie ale na jego temat nic nie ma. Może ktoś coś kojarzy. Dodam, że w okolicy wyszło jeszcze kilka monet z okresu II RP ( a więc może być ten okres, ale wole się upewnić )
michal16 Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Napisano 25 Czerwiec 2011 Drugie wieczko napis : MOUSON i wizerunek pawia. Z tego co ustaliłem to firma Mouson jest Niemiecką firmą produkującą kosmetyki powstałą w 1798 r.
michal16 Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Napisano 25 Czerwiec 2011 Tył. Może ktoś da radę ustalić okres. Z góry dzięki za pomoc. Pozdro
maciu4 Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 http://allegro.pl/krem-preciosa-prefection-wieosenne-promienie-i1633454183.htmltu masz reklame tego kremu z gazety w opisie z lat 20, 30 ubiegłego wieku wiec może to być to.
Pytanie
michal16
Witam. Proszę o pomoc w ustaleniu okresu z jakiego pochodzą wieczka od kremów. Wykonane oba z aluminium
Pierwszy napis : Krem Precioza Perfection. Szukałem w necie ale na jego temat nic nie ma. Może ktoś coś kojarzy.
Dodam, że w okolicy wyszło jeszcze kilka monet z okresu II RP ( a więc może być ten okres, ale wole się upewnić )
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.