Wykopałam coś co trudno nazwać . Wygląda na żelazo ( jest bardzo ciężkie ) ale jest coś dziwnego w tym czymś , ponieważ ma wtopiony fragment prostokątnego kamienia ( u góry jest bardzo gładki , aż miły w dotyku ), wyglądem przypomina grafit ( ale to nie grafit)bo jest bardzo twardy ,a jeszcze dziwniejsze jest to ,że dookoła tego kamienia jest obstalunek w kolorze złotym . Od spodu ma płaską powierzchnię ale ma dość symetryczny kształt jakby godła z półkolem wystającym u góry . Pytanie do czego to służyło i po co ma wtopiony kamień ? Mnie to się kojarzy z dziwnym kluczem . A Wam ? Oczywiście wrzucę więcej fotek .
Proszę poprawnie tytułować!
Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 15:30 25-06-2011
Pytanie
zaara
Wykopałam coś co trudno nazwać . Wygląda na żelazo ( jest bardzo ciężkie ) ale jest coś dziwnego w tym czymś , ponieważ ma wtopiony fragment prostokątnego kamienia ( u góry jest bardzo gładki , aż miły w dotyku ), wyglądem przypomina grafit ( ale to nie grafit)bo jest bardzo twardy ,a jeszcze dziwniejsze jest to ,że dookoła tego kamienia jest obstalunek w kolorze złotym . Od spodu ma płaską powierzchnię ale ma dość symetryczny kształt jakby godła z półkolem wystającym u góry . Pytanie do czego to służyło i po co ma wtopiony kamień ? Mnie to się kojarzy z dziwnym kluczem .
A Wam ? Oczywiście wrzucę więcej fotek .
Proszę poprawnie tytułować!
Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 15:30 25-06-2011
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.