Mr.Vegas Napisano 24 Czerwiec 2011 Autor Napisano 24 Czerwiec 2011 Witam kolegów. Mam do was prośbę o zamieszczanie tutaj zdjęć waszych wykrywaczy po rozłożeniu. Chodzi mi o zwyczajne rozkręcenie rurek (nie żadne szczegółowe rozkręcanie). Proszę również o zmierzenie tych kilku rurek i napisanie wymiarów. Dzięki za pomoc i pozdrawiam Vegas.
Enders Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 A jaki dokładnie model interesuje kolegę??Pozdrawiam!
Mr.Vegas Napisano 24 Czerwiec 2011 Autor Napisano 24 Czerwiec 2011 Chodzi mi o to aby wszyscy zamieszczali zdjęcia, pomogło by mi to w wyborze wykrywki. Pozdro
CzarnyPoznań Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 Ale na co ten wykrywacz?Monetki,kolorki czy militaria i duże rzeczy?Co wymiary mają do tego?Czy chcesz go nosić w futerale na Skrzypce i małą saperke pod pazuchą.Tak by nikt nie widział co tam chowasz?
Mr.Vegas Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Napisano 25 Czerwiec 2011 Chcę go nosić w kieszonce razem z łopatą.Chciał bym po prostu znać wymiary kilku wykrywaczy i to wszystko, więc jeśli możecie zamieście tu zdjęcia a jeśli to za wielki problem to trudno. Pozdro
wow25 Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 ja ze swojej strony mogę napisać że Delte 4000 zmieścisz w plecaku o wysokości ok 55/60cm rozłożoną na 2 lub 3 części w zależności od plecaka.pozdro.
madmax78 Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 Wybór wykrywacza na podstawie rozmiarów to trochę parodia. Nie lepiej dopasować torbę do wykrywacza a nie odwrotnie.
CzarnyPoznań Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 A to moje dwa maleństwa :)firmy whiets TM 808 i Conmaster na kolorek.Osobiście nigdy ich nie rozbieram TM wchodzi do bagażnika mojego fiacika a conmaster leży za siedzeniem bo się nie mieści w bagażniku.TM po rozłożeniu ma 50x50cm.Do tego mam dużą żółtą łopate do kopania.Nawet jak na kolorek idę z normalną łopatą.Ale dalej mnie ciekawi Twój wybór i zamiary kolego Mr.Vegas.Pierwszy wykrywacz?
Enders Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 Fisher CZ-3D: długość S-ki od podłokietnika do końca - jakieś 53 cm, długość środkowej rurki - 40 cm, długość plastikowego elementu 51 cm. Wysokość jakieś 40 cm, licząc od nóżek podłokietnika do góry obudowy elektroniki. Pozdrawiam!
Mr.Vegas Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Napisano 25 Czerwiec 2011 Witam. Nie nie jest to mój pierwszy wykrywacz i mam też zamiaru wybierać wykrywacza na podstawie jego wymiarów :) (to było dobre) ale chciał bym mniej więcej wiedzieć jakie będzie miał wymiary po rozłożeniu i czy zmieści mi się do plecaka gdyż lubię na wykopki jeździć rowerem. Więc jeśli możecie piszcie wymiary tak jak to zrobił kolega Enders. Pozdrawiam Vegas
talgo Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 na rower panie to pokrowiec wędkarski i jazda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.