Skocz do zawartości

Wykrywka.

Mr.Vegas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kolegów. Mam do was prośbę o zamieszczanie tutaj zdjęć waszych wykrywaczy po rozłożeniu. Chodzi mi o zwyczajne rozkręcenie rurek (nie żadne szczegółowe rozkręcanie). Proszę również o zmierzenie tych kilku rurek i napisanie wymiarów. Dzięki za pomoc i pozdrawiam Vegas.
Napisano
Ale na co ten wykrywacz?Monetki,kolorki czy militaria i duże rzeczy?Co wymiary mają do tego?Czy chcesz go nosić w futerale na Skrzypce i małą saperke pod pazuchą.Tak by nikt nie widział co tam chowasz?
Napisano
Chcę go nosić w kieszonce razem z łopatą.
Chciał bym po prostu znać wymiary kilku wykrywaczy i to wszystko, więc jeśli możecie zamieście tu zdjęcia a jeśli to za wielki problem to trudno. Pozdro
Napisano
ja ze swojej strony mogę napisać że Delte 4000 zmieścisz w plecaku o wysokości ok 55/60cm rozłożoną na 2 lub 3 części w zależności od plecaka.
pozdro.
Napisano

A to moje dwa maleństwa :)firmy whiets TM 808 i Conmaster na kolorek.Osobiście nigdy ich nie rozbieram TM wchodzi do bagażnika mojego fiacika a conmaster leży za siedzeniem bo się nie mieści w bagażniku.TM po rozłożeniu ma 50x50cm.Do tego mam dużą żółtą łopate do kopania.Nawet jak na kolorek idę z normalną łopatą.Ale dalej mnie ciekawi Twój wybór i zamiary kolego Mr.Vegas.Pierwszy wykrywacz?

Napisano
Fisher CZ-3D: długość S-ki od podłokietnika do końca - jakieś 53 cm, długość środkowej rurki - 40 cm, długość plastikowego elementu 51 cm. Wysokość jakieś 40 cm, licząc od nóżek podłokietnika do góry obudowy elektroniki.

Pozdrawiam!
Napisano
Witam. Nie nie jest to mój pierwszy wykrywacz i mam też zamiaru wybierać wykrywacza na podstawie jego wymiarów :) (to było dobre) ale chciał bym mniej więcej wiedzieć jakie będzie miał wymiary po rozłożeniu i czy zmieści mi się do plecaka gdyż lubię na wykopki jeździć rowerem. Więc jeśli możecie piszcie wymiary tak jak to zrobił kolega Enders. Pozdrawiam Vegas

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie