tr Napisano 22 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Moze ktoś wybiera sie na wakacje w drugiej dekadzie lipca w okolice Szczytna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 jakos takos bede tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 A dokładnie nie możesz określić kiedy będziesz w tych stronach? Bo tak się składa że tu mieszkam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 kolego -zycie.tam sie urodzilem i 20 lat zylem.Dnia i godziny nie jestem w stanie ci podac.Postaram sie byc na temacie.Wejdz na priv. to obgadamy.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Ps.dla wtajemniczonych-Czerwony mostek.Sa fajne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2011 No to Panowie milo że ktoś tam jest. Zgadamy się jeszcze bliżej terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2011 A na co chodzicie w okolicy na militarkę czy kolorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Ja miałem na razie szczęście tylko do militarki, z jednym małym wyjątkiem...:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 24 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Tak tez mi się wydaje, że raczej trzeba się nastawić na łuski:) A po której stronie Szczytna mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Nie koniecznie na same łuski:D Ja mieszkam przy drodze na Lemany. Może nie przy samej drodze, ale niedaleko w blokowisku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 24 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Ja będę nad j. walpusz, to podrodze. Swego czasu latałem w lesie przy drodze jak się jedzie do miejscowości Walpusz to raczej łuski ale teren wydaje się być obiecujący i chyba mało grzebany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Panowie-Trelkowo po prawej stronie-zycze milych oku fantow.teren na 99% nie ruszany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Chodzi ci o pobliskie pola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 linia okrezna na Linowo,lasy tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 wybieram sie na Dni i Noce Szczytna,bedzie tam ktos? Mozna by pogrzebac w glebie jesli ktos ma ochote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2011 ja jestem do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 odezwe sie jak bede na miejscu.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.