vvarg Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Napisano 21 Czerwiec 2011 Witam Ostatnio wpadła mi w ręce łuseczka od Tokariewa bez żadnego bicia, czy komuś też się taka trafiła? O czym to świadczy?
vvarg Napisano 22 Czerwiec 2011 Autor Napisano 22 Czerwiec 2011 Dzięki wielkie, jak zwykle fachowa pomoc :)
vvarg Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Napisano 21 Czerwiec 2011 Witam Ostatnio wpadła mi w ręce łuseczka od Tokariewa bez żadnego bicia, czy komuś też się taka trafiła? O czym to świadczy?
bassista Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 http://municion.org/7_62x25/7_62x25.htmpierwsze z góry. W zachodniopomorskim jest tego masa
marv Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 Często rosjanie nie umieszczali na łuskach żadnych bić,dotyczy to produkcji wojennej.A dlatego brak bić że to masowa produkcja i liczyło się wyprodukowanie jak najwiekszej ilości amunicji i nie było czasu na bicia.
Pytanie
vvarg
Ostatnio wpadła mi w ręce łuseczka od Tokariewa bez żadnego bicia, czy komuś też się taka trafiła? O czym to świadczy?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.