Lukas1234 Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Do poszukiwaczy z Łudzkiego, pochwalcie się co wam wyszło w lasach Złotego Potoku (dokładnie dziś rano) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Łódzkiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1234 Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Sorry, jestem Dysortografem - taki dar dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Co tam trafiła ta ekipa? Zakładam ,że musiało to być coś znaczącego skoro zdecydowałeś się założyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1234 Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Wątpię, teren jest mocno przeszukany już wiele lat temu. Obecnie ciężko tam natrafić na poszukiwaczy czy świeże dołki, stąd moja ciekawość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 O tym ,że jest to przeczesana okolica to ja doskonale wiem. Sam zaczynałem tam wiele lat temu. Jednak od czasu do czasu jeszcze podobno trafia się tam coś ciekawego. Myślałem ,że właśnie wyszła jakaś perełka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.