saperfts Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Napisano 18 Czerwiec 2011 czessc. dzisiaj mi sie tralil taki element, wyglada na jakis duzy walek do przelozen ale pojecia nie mam,. do porownania mam mojego glocka . wazy cALKIEM sporo kolo 2kg lekko.za wszelkie pomyslyy dziekujepozdr
saperfts Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Napisano 18 Czerwiec 2011 czessc. dzisiaj mi sie tralil taki element, wyglada na jakis duzy walek do przelozen ale pojecia nie mam,. do porownania mam mojego glocka . wazy cALKIEM sporo kolo 2kg lekko.za wszelkie pomyslyy dziekujepozdr
Cholera Napisano 18 Czerwiec 2011 Napisano 18 Czerwiec 2011 wygląda na obcięty kawałek wału z wielowypustem. nie wiem czy da się coś więcej powiedzieć ? może kawałek jakiejś pancernej półosi :)
Pytanie
saperfts
czessc. dzisiaj mi sie tralil taki element, wyglada na jakis duzy walek do przelozen ale pojecia nie mam,. do porownania mam mojego glocka . wazy cALKIEM sporo kolo 2kg lekko.za wszelkie pomyslyy dziekuje
pozdr
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.