robgnia Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Napisano 18 Czerwiec 2011 Witam Jak w temacie od czego ewentualnie może pochodzić ta blaszka z napisem Schweidnitz?Za pomoc bedę wdzieczny i proszę o wyrozumiałość jest to moje pierwsze odkrycie.Pozdrawiam
robgnia Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Napisano 18 Czerwiec 2011 Witam Jak w temacie od czego ewentualnie może pochodzić ta blaszka z napisem Schweidnitz?Za pomoc bedę wdzieczny i proszę o wyrozumiałość jest to moje pierwsze odkrycie.Pozdrawiam
robgnia Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Napisano 23 Czerwiec 2011 Witam Koledzy żadnych pomysłów od czego to może być szukałem w internecie i niestety nic nie znalazłem na temat takich blach Pozdrawiam
lysy452 Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 masz tu cos podobnego http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=679465
ZUBIKED Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 A mi się wydaje że blaszka ta byla elementem uprzęży. Kóń miał swojego właściciele przeca co ?
robgnia Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Napisano 18 Czerwiec 2011 Witam Dzięki za wskazówki :-) napis Schweidnitz to wiem jaka to miejscowość bo z niej pochodzę inicjały to też sie domyśliłem tylko ciekawi mnie to,od czego ta blaszka jest?będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam
robgnia Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Napisano 25 Czerwiec 2011 Witam Dziękuję wszystkim co się uczynili do identyfikacji tej blaszki.Pozdrawiam
Pytanie
robgnia
Witam
Jak w temacie od czego ewentualnie może pochodzić ta blaszka z napisem Schweidnitz?
Za pomoc bedę wdzieczny i proszę o wyrozumiałość jest to moje pierwsze odkrycie.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.