bylinko Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Napisano 17 Czerwiec 2011 Witam, Wyszedł on w miejscu gdzie znalazłem dość dużo podków i różnego sprzętu radzieckiego.'Gwiazda, płatek śniegu' jest osobnym elementem przynitowanym do reszty.Myślę, że może to być element uzdy lub siodła, ale to strzał - dlatego proszę o pomoc.Pozdrawiam!
bylinko Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Napisano 17 Czerwiec 2011 Witam, Wyszedł on w miejscu gdzie znalazłem dość dużo podków i różnego sprzętu radzieckiego.'Gwiazda, płatek śniegu' jest osobnym elementem przynitowanym do reszty.Myślę, że może to być element uzdy lub siodła, ale to strzał - dlatego proszę o pomoc.Pozdrawiam!
huk 100 Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 zgadza się jest to klamra od uprzęży końskiej -pozdro
Pytanie
bylinko
Wyszedł on w miejscu gdzie znalazłem dość dużo podków i różnego sprzętu radzieckiego.
'Gwiazda, płatek śniegu' jest osobnym elementem przynitowanym do reszty.
Myślę, że może to być element uzdy lub siodła, ale to strzał - dlatego proszę o pomoc.
Pozdrawiam!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.