arturgarret Napisano 14 Czerwiec 2011 Autor Napisano 14 Czerwiec 2011 do tyfus no zakładając ze masz racje to czemu nigdzie nie moge znalesc 15 kopiejek w srebrze z 1877r?
tyfus Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 ależ ja cały czas czekam na konkretne potwierdzenie twojej i twojego znajomego kolekcjonera, tudzież kogoś innego (ewentualnie dane żródłowe) - na potwierdzenie tej teorii, oraz że masz rację.bo takie gdybanie, że : jden pan drugiej pani, lub jakiś kolekcjoner - coś tam, coś tam - jakoś do mnie nie przemawiają :)
tyfus Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 do tyfus no zakładając ze masz racje to czemu nigdzie nie moge znalesc 15 kopiejek w srebrze z 1877r?"zasadniczo nie wiem o co pytasz ?w glebie, w necie czy gdzie ?u mnie są - wybite 4 360 000
arturgarret Napisano 14 Czerwiec 2011 Autor Napisano 14 Czerwiec 2011 drogi kolego tyfus dzieki za info sorki ze tak głowe zawracam ale myslałem moze ze jednak jest taka moneta z litera w ale chyba mieliscie racje
tyfus Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 nie ma za co :)każdy ma prawo wątpić - tak jak ty.każdy ma prawo się mylić - chociaż na tym etapie chyba się nie pomyliłem ?a poza tym - nie myli się tylko ten, który nic nie robi.sprawdziłem w sieci - faktycznie, te 15 kop z 1877 roku ciężko znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.