Magda65 Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Napisano 12 Czerwiec 2011 Witam, to znowu ja:)natknęłam się w domu na takie strzemiona, wynalazłam sobie, że rostfrei, znaczy nierdzewne, ale znaczk z kowadłem, to zapewne jakaś fabryka, jaka?czy sygnatura w tym przypadku też zmieniała się w różnych latach?
Magda65 Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Napisano 12 Czerwiec 2011 czy po kształcie da się określić wiek?Wyklejone są taką brązową gumą, i dziwny stop, ani żółty, ani biały, co to może być?
Magda65 Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Napisano 12 Czerwiec 2011 Kawałek mojej kolekcji po raz drugi :)
Magda65 Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Napisano 20 Czerwiec 2011 Wow, dzięki :)Spreger robi moje ulubione wędzidła, tzn, mój koń najbardziej je lubi :) )Jak dla mnie najwyższa półka z osprzętu jeździeckiego :)
Magda65 Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Napisano 18 Czerwiec 2011 Z pewną taką nieśmiałością..........Może jednak wiadomo, co to za kowadełko?
otrong Napisano 19 Czerwiec 2011 Napisano 19 Czerwiec 2011 strzemiona produkcji niemieckiej - oczywista oczywistość :). Wyprodukowane między 50 a 1966r. Po 1966 fabrykę przemianowano na Sprenger i robią akcesoria do dzisiaj.niestety nie poprę tego żadnym linkiem, wiem to z racji moich końskich zainteresowań :) http://www.sprenger.de/Ciekawe pod jakim nickiem teraz się Fanatyk odrodzi? Za co czerwona? Za kasztany o kotach?
Pytanie
Magda65
Witam, to znowu ja:)
natknęłam się w domu na takie strzemiona, wynalazłam sobie, że rostfrei, znaczy nierdzewne, ale znaczk z kowadłem, to zapewne jakaś fabryka, jaka?
czy sygnatura w tym przypadku też zmieniała się w różnych latach?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.