Daro Shadow Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Napisano 11 Czerwiec 2011 Witam! Taki o to zegarek ostatnio wpadł mi w ręce. proszę o identyfikacje.Pozdrawiam!
Daro Shadow Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Napisano 11 Czerwiec 2011 No i są zdjęcia. Niestety ale więcej z aparatu w telefonie nie wycisnę :(
Daro Shadow Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Napisano 11 Czerwiec 2011 Zegarek jest niesprawny, jak się go nakręca to sprężyna omyka. Warto go naprawiać, a jeśli tak to ile by taka naprawa kosztowała?
pawelsamotyha Napisano 11 Czerwiec 2011 Napisano 11 Czerwiec 2011 Tarcza zegarka jest mocowana na dwoch miedzianych sztyftach, jesli sprezyna omyka sie to po prostu jest peknieta albo otwarty beben.Jesli znajdziesz dobrego starego zegarmistrza to powinien zrobic.
Daro Shadow Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Napisano 11 Czerwiec 2011 Witam! Taki o to zegarek ostatnio wpadł mi w ręce. proszę o identyfikacje.Pozdrawiam!
Daro Shadow Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Napisano 11 Czerwiec 2011 W tym miejscu widnieją bicia BREV. S.G.D.G.
cryssmar Napisano 11 Czerwiec 2011 Napisano 11 Czerwiec 2011 Szwajcarski zegarek marki Cyma. Pochodzi z lat '30. Produkt dla wojska, ale modelu dokładnego niestety nie znam.
Vorax Napisano 11 Czerwiec 2011 Napisano 11 Czerwiec 2011 Czy tarcza jest na miedzianych nozkach od spodu mocowanych w plycie?Nie podoba mi sie swiatlo ramki.Potrzebne sa lepsze zdjecia
Pytanie
Daro Shadow
Witam! Taki o to zegarek ostatnio wpadł mi w ręce. proszę o identyfikacje.
Pozdrawiam!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.