Skocz do zawartości

Brother in arms Hell`s Higway`s niema lepszej!

obelix

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Według mnie nie najlepsza, ale godna polecenia, w sumie gry z serii Brothers in Arms są utrzymane w dużej realistyce (oparte na wydarzeniach, odtworzone miejsca itp.).

pozdro.
  • 2 weeks later...
Napisano
Dużym plusem jest fakt, że kozakując nie mamy za dużych szans na przeżycie. Dopiero umiejętne dowodzenie poszczególnymi drużynami daje nam szansę na wygranie. Dodaje to realizmu.

pozdro.
  • 4 weeks later...
Napisano
Zgadza się, świetna gra - smaczku dodają poboczne wątki jak w Hell`s Highway. Największym problemem serii będzie to, iż twórcy zastosowali obecny tytuł dla nowej wersji kompletnie pomylonej z II wojną światową
- w życiu nie kupie tego profanatora.
pzdr fanom
http://www.youtube.com/watch?v=uySlnR7_QzU
Napisano
Według mnie ta nowa część gry to bezmyślna zabijanką coś w stylu Postol i odbiega w zupełności od pozostałych części gry to tylko moja ocena, zresztą poczytajcie sobie komentarze na youtubie
Napisano
Kolega chyba w temacie mocno siedzi:) Swoją drogą to szkoda by było zmarnować tak wspaniałej histori, tym bardziej, że momentami zapomina się, że to gra, a fabuła przypomina film...
Napisano
Uwielbiam ta grę bo to nie jest zwykła strzelanka jak Call of Duty gdzie biega i wali się do szfabów z pepeszy czy stena.A Brothers in Arm to nie tylko znakomita strzelanka ale też historia taktyka i emocje związane z walką.
Napisano
Zgadzam się, ale musisz przyznać, że grafika zrobiła duży krok od poprzednich części? Ciekawą sprawą była twarz bakera, na której z biegiem czasu pojawia się zarost:)
Napisano
Nie wiem jak ty ale mi osobiście do gusta dużo bardziej przypadła wersja anglojęzyczna, polki dubbing napewno nie odwzorowuje w pełni rzeczywistego pola walki 101st.
Napisano
Być może polska wersja językowa faktycznie nie oddaje 'pola walki 101st' - ale trzeba jej oddać, że miała w sobie coś z klimatu lat 40stych... Skończyły mi się pestki" np. ;)tak więc, plus za chęci chociażby.
Napisano
O dziwo w przynajmniej w początkowych wersjach gry Mortyr - mamy doczynienia z polską partyzantką, miejscami w polsce czy akcjami również polskimi.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie