Witam. Latem ubiegłego roku podczas spaceru po lesie trafiłem na miejsce rozbicia się samolotu. Mnóstwo drobnych aluminiowych fragmentów na dość sporej przestrzeni a na środku lej z którego wystawały jakieś pordzewiałe elementy.
Kopać mi się nie chciało, zabrałem tylko jedną część która zmieściła się do kieszeni, a później gdzieś mi się zapodziała. Dzisiaj natrafiłem na nią podczas porządków.
Ciekaw jestem czy na podstawie tak małego elementu można zidentyfikować wrak samolotu. Niestety nie widać na nim żadnych oznaczeń. Pozdrawiam.
Pytanie
paul
Witam.
Latem ubiegłego roku podczas spaceru po lesie trafiłem na miejsce rozbicia się samolotu.
Mnóstwo drobnych aluminiowych fragmentów na dość sporej przestrzeni a na środku lej z którego wystawały jakieś pordzewiałe elementy.
Kopać mi się nie chciało, zabrałem tylko jedną część która zmieściła się do kieszeni, a później gdzieś mi się zapodziała. Dzisiaj natrafiłem na nią podczas porządków.
Ciekaw jestem czy na podstawie tak małego elementu można zidentyfikować wrak samolotu. Niestety nie widać na nim żadnych oznaczeń.
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.