Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol. X I

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Czy spotkaliście się kiedyś z tym rodzajem zaczepu ale w klamrach aluminiowych WH ? Jeśli ktoś ma takową to prosił bym o pokazanie fotki. Pozdro

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

tak na szybkiego znalazłem takie dwie klamry aluminiowe w publikacjach ale nie WH co nie wyklucza że mogły być wytwarzane przez jakiegoś producenta -pozdro

Napisano

jeszcze jedna CK z Nakładanym ptakiem :) a tu coby lepiej widzieć :)

http://myvimu.com/exhibit/10214017-klamra-ck-z-nakladanym-orlem

Napisano

Może żaden rarytas, ale rozchodzi się o to, że klamra została na próbę wypiaskowana, zaraz po strasznie lśniła, teraz ładnie ciemnieje, nie dysponuję zdjęciem przed -ale wierzcie mi, że stan był tragiczny, przebarwienia i zaczernione miejsca, kwestia GUSTU jest czy ZOSTAWIĆ NIETKNIĘTĄ.

• 2 weeks later...
Napisano
Jejku.
Dla mnie sama twórczość i pomysłowość jest ciekawostką.
Nie znam się na ich języku ,a fotkę wrzuciłem jako ciekawostka bo ja tak uważam.
Zamiast mi spruć mógłbyś sam przetłumaczyć jeżeli potrafisz.
Myślałem że po to jest ten wątek z klamrami żeby takie cudaki wrzucać, a jeżeli się myliłem to proszę moderatora o usunięcie moich wpisów.
PZDR
Napisano
Cowboyu spokojnie - jak najbardziej na miejscu jest to co podesłałeś - zawsze to coś nowego w tym wątku :) klamrę ktoś spiłował i wydziergał :) napisy po Czesku lub Słowacku ? :) -pozdro
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie