Skocz do zawartości

pszczyna wykopki

dorsz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam dobre miejsce na wykopki militarki i nie tylko okolice pszczyny sprawdzone informacje organizuje ekipe terem prywatny 40 hektarow lasu i pola torfowe
Napisano
Z Dorszem brak kontaktu:-/Pewnie się zakopał w tym Zabrzeskim lesie.
Bielsko-Pszczyna-Strumień-Chybie i okolice,jestem zmotoryzowany.Chętnie połączę siły.Ten weekend mam wolny.Niesłownym bajkopisarzom dziękuje.
misiek30cd@op.pl
  • 2 months later...
  • 5 months later...
Napisano
Z której strony pszczyny, bo jak w kierunku bierunia to moglbym kiedys z magnesem sie zjawic. Poza tym kanarka nowiutkiego bede miec za tydzien bede go musial ptzetestowac.
Napisano
Witam kolegów
jestem z okolic Oświęcimia, chętnie przyłącze się na wspólne wypady z wykrywką.jestem zmotoryzowany z własnym sprzętem.
gg 3323128
Napisano
Chcę na wiosnę zakupić swój pierwszy sprzęt. Czy byłby któryś z was chętny na jakiś wspólny wypad i pokazanie nowemu co i jak w tym temacie ?? Znam kilka miejsc w których nogą odkrywałem jakieś pociski, wiem gdzie są drzewa z ogromną ilością zabłąkanych kul. Chciałbym się zorientować czy w moim regionie są ludzie z zapałem i czy jest u nas czego szukać. Nie wiem gdzie u nas znajdują się stanowiska archeologiczne, a to ich najbardziej chciałbym uniknąć.
  • 1 month later...
Napisano
Witam Kolegów,
Jestem z Rudy Śląskiej. Wprawdzie dopiero zacząłem chodzić z wyrywką, ale chętnie dołączę do ekipy. Jestem zmotoryzowany.
Pozdrawiam.
  • 4 weeks later...
Napisano
Dorsz moze w ta niedziele sie spotkamy? Moze jeszcze ktos z Was chętny? Mozemy grupa sie umowic. Jesli dorsz ma fajne miejsce to warto tam pojechać. Czekam na odp. Moje GG. 8038681
  • 5 months later...
Napisano
Witam
Panowie czas odświeżyć wątek. Wypad w ten wekend??? Jestem z Żor i chętnie się do kogos przyłacze.Mam dwa tygodnie urlopu i duzo chęci. Jakieś propozycje, miejsca???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie