dorsz Napisano 22 Maj 2011 Autor Share Napisano 22 Maj 2011 mam dobre miejsce na wykopki militarki i nie tylko okolice pszczyny sprawdzone informacje organizuje ekipe terem prywatny 40 hektarow lasu i pola torfowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 byłbym zainteresowany wypadem pisz na adres hanys67@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shade Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 Witam, też jestem chętny, pisz na tombik@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fregie Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 także chętny w razie czego pisz na fregie@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 witam kolegow niedziela wam pasuje? moje gg 36086989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 w sobote bede kopal w zabrzegu kolo strumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shade Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Źle podałem meila parę postów wyzej: pisz na tombik8@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Z Dorszem brak kontaktu:-/Pewnie się zakopał w tym Zabrzeskim lesie.Bielsko-Pszczyna-Strumień-Chybie i okolice,jestem zmotoryzowany.Chętnie połączę siły.Ten weekend mam wolny.Niesłownym bajkopisarzom dziękuje.misiek30cd@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 misiek30cd z jakiej miejscowości pochodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Miło było pogadać Bilu,Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoor Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Też się tam wybieram, w sumie dopiero testuje wykrywkę. Jeżeli będzie ripley, to się pisze :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Halo halo, jest ktoś z okolic Pszczyny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strong34 Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 siemka nie jestem z pszczyny ale z bedzina mozemy sie wybrac na wspolne kopanie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Z której strony pszczyny, bo jak w kierunku bierunia to moglbym kiedys z magnesem sie zjawic. Poza tym kanarka nowiutkiego bede miec za tydzien bede go musial ptzetestowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriiix Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Witam kolegówjestem z okolic Oświęcimia, chętnie przyłącze się na wspólne wypady z wykrywką.jestem zmotoryzowany z własnym sprzętem.gg 3323128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strong34 Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 panowie to morze ustalmy jakis termin i zbierzmy sie na wspolny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriiix Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 jestem za,póki jeszcze jest przerwa między semestrami na studiach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Chcę na wiosnę zakupić swój pierwszy sprzęt. Czy byłby któryś z was chętny na jakiś wspólny wypad i pokazanie nowemu co i jak w tym temacie ?? Znam kilka miejsc w których nogą odkrywałem jakieś pociski, wiem gdzie są drzewa z ogromną ilością zabłąkanych kul. Chciałbym się zorientować czy w moim regionie są ludzie z zapałem i czy jest u nas czego szukać. Nie wiem gdzie u nas znajdują się stanowiska archeologiczne, a to ich najbardziej chciałbym uniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strong34 Napisano 16 Luty 2012 Share Napisano 16 Luty 2012 kolego Lemiux zkad jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Goczałkowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haridas Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 Jestem z okolic Cieszyna, zbieracie się nadal w grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woda_s Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 Witam Kolegów,Jestem z Rudy Śląskiej. Wprawdzie dopiero zacząłem chodzić z wyrywką, ale chętnie dołączę do ekipy. Jestem zmotoryzowany.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsi Napisano 19 Kwiecień 2012 Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Dorsz moze w ta niedziele sie spotkamy? Moze jeszcze ktos z Was chętny? Mozemy grupa sie umowic. Jesli dorsz ma fajne miejsce to warto tam pojechać. Czekam na odp. Moje GG. 8038681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 WitamPanowie czas odświeżyć wątek. Wypad w ten wekend??? Jestem z Żor i chętnie się do kogos przyłacze.Mam dwa tygodnie urlopu i duzo chęci. Jakieś propozycje, miejsca??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.