ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 WitamOstatnio pochodziłem trochę po lesie w okolicach Nieporętu i nakopałem trochę drobiazgów.Oto one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Jakiś niewielki kaliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 2.Na tym ustrojstwie się nie znam, więc zostało w lesie. Chyba jakiś zapalnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Średnica okoł 3 cm. Na forum była już dyskusja na temat pochodzenia takiej duki. Nie wiem czy to od rakietnicy, czy od granatu moździeżowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Miało być dupki":)Chyba coś radzieckiego. Mój aparat nie pozwala na zrobienie ostrzejszego zbliżenia, ale na łusce ( a raczej tym co z niej zostało) są bicia: 53, gwiazdka, 44 gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 tu trochę widać bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 W pewnym momencie mam silny sygnał, zaczynam ostrożnie kopać i...Serce wali, pot się po plecach leje...Cholera! Czyżbym trafił na ślady działania mafii??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 W dodatku auto z kogutem, a więc jakies służby( nie daj Boże mundurowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Stan całkiem dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 ...a nawet bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Rejestracja nieczytelna. Nikt mi nie wierzył, że wykopałem samochód:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 I mam jeszcze takie coś. Srednica ok.3,4 cm, mosiądz, trochę uszkodzone. Dam do identyfikacji. Nie taki złom Koledzy potrafili zidentyfikować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Fot.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Fot.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 I na koniec coś z zupełnie innej beczki.Wykopany" u znajomej półmisek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Zwykły półmisek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 całkiem dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Odwracamy i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Dzięki nieocenionym Kolegom (linki pomocne przy identyfikacji)namierzyłem producenta.Marktleuthen (Bavaria)Heinrich Winterling GmbH & Co K.G.I to tyle . Postaram się zrobć użytek z kilku fotek, które wybitnie mi się nie udały.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 W dołku, do którego omal nie wpadłem( cirka ebałt pół metra)leżało sobie takie coś. Strasznie skorodowane, ale w dużej ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Całość wróciła tam skąd wyszła. Drogi Kolego, któryś jest twórcą tego dołka! Bądź spokojny! Już go ładnie zasypałem i zamaskowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Raz jeszcze lotki od granatu moździeżowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 I to koniec. C.D.N. (Mam nadzieję:))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.