Pro Bartek Napisano 14 Maj 2011 Autor Napisano 14 Maj 2011 Interesują mnie przedmioty znalezione przez was na maksymalnej głębokości swoim garetem.Ponieważ mam zamiar kupić ten sprzęt.
panzerkris Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Pytanie raczej bez odpowiedzi. Kazde znalezisko charakteryzuje sie innymi cechami. Takimi jak wilgotnosc gleby, wpływ gruntu, dostrojenie wykrywacza, kształt znajdki. Generalnie wykrywacze na kolor radza sobie poprawnie do ok 60-80cm. Mam na mysli te pospolite fanty, a przy górnej granicy, którą podałem, obiektem wielkości np. klamry. Oczywiście umiejetności operatora maja tu bardzo duże znaczenie.
jacho Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 No to zazdroszczę. Klamra z 80cm cewką DD pracującą na 15kHz. Dla mnie rewelka. I to jeszcze z poprawną identyfikacją. Wow.Mój T2LTD nawet w trybie cache w życiu tyle nie sięgnie. Nie mówiąc o ID.Padam do stóp geniuszom od Garretta.
podwikasza Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Ja moim ace250 jak widać wytargałem obręcz metalową 30 cm z ok 65 cm na kolorku i czułości 2 kreski mniej. ace czasem nawet okragłe przedmioty metalowe pokazuje jako kolor. pozdrawiam
emisoo Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Koledze może z kaną sie pomyliło.A tak przy okazji kolego jacho na ile w gruncie u ciebie T2 w bp/cl łapie 2 grosze .
jacho Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Nie testowałem. Jakoś jak jestem w polu to sobie testy obiecuję i nigdy nie wychodzi :)Jak jakieś przeprowadzę to na bank dam znać.
panzerkris Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Miałem na mysli wykrywacze na kolor, a nie AT PRO. Ja swoim MXT ciągnąłem klamre z ok 70cm. Więc napisałem ze są potencjalne mozliwości.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.