warcolpawel Napisano 13 Maj 2011 Autor Napisano 13 Maj 2011 poproszę Kolegów o opinie o tym tasaku, czy jest to oryginał?dla mnie to sa troche dziwne bicia, ale poprosze o opinie
warcolpawel Napisano 14 Maj 2011 Autor Napisano 14 Maj 2011 dzieki za odpowiedzi, moze ktos z Kolegów ma jakies stronki z tymi tasakami do porownania, choc te bicia sa za wspołczesne, choc moge sie mylic
zukuri Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Czy ten tasak ma płaską głownię ? Dobrze widzę ?Wszystkie jakie widziałem miały przekrój rombu.Ja bym sobie poszukał jakiegoś bardziej wiarygodnego, bo ten pachnie lipą nawet przez szybę monitora.Pozdrawiam, Piotr
warcolpawel Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 wlasnie czekałem na Kolege zukuri:)rzeczywiście ta głownia jest płaska, chyba sobie podaruje zakupdzięki
warcolpawel Napisano 13 Maj 2011 Autor Napisano 13 Maj 2011 poproszę Kolegów o opinie o tym tasaku, czy jest to oryginał?dla mnie to sa troche dziwne bicia, ale poprosze o opinie
wonpiotrus Napisano 13 Maj 2011 Napisano 13 Maj 2011 Czy wart? Jak dla mnie głowa boli! Słusznie sie mówi ze allezło to koncert zyczen...
warcolpawel Napisano 13 Maj 2011 Autor Napisano 13 Maj 2011 ten tasak nie jest z allezlo, kakies konkrety?
Pytanie
warcolpawel
poproszę Kolegów o opinie o tym tasaku, czy jest to oryginał?
dla mnie to sa troche dziwne bicia, ale poprosze o opinie
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.