tomekignac Napisano 4 Maj 2011 Autor Napisano 4 Maj 2011 Witam,jeszcze 1 koło do identyfikacji. Z góry dziękuję.
tomekignac Napisano 5 Maj 2011 Autor Napisano 5 Maj 2011 nie no ludzie takie pierdoły do ID zrozumiałbym jakbys kolego niewiedział coto jest hehhehekolego masz okazję się wykazać i zidentyfikować koło do wózka bocznego(jakiego?) ;żeby kupić jedno koło,które potrzebowałem, musiałem kupić trzy inne; WSK,WFM,SHL i inne to nie moja bajka :-)
tomekignac Napisano 4 Maj 2011 Autor Napisano 4 Maj 2011 Witam,jeszcze 1 koło do identyfikacji. Z góry dziękuję.
snake170381 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Stawiam na Wiejski Sprzet KaskaderskiWSKPozdrowienia
Aliens Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 nie no ludzie takie pierdoły do ID zrozumiałbym jakbys kolego niewiedział coto jest hehhehe
zainak Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 być może kolega tomekignac na oczy wsk-i nie widział a tu takie kółko z graciarni wyskoczyło :)-przednie koło do poczciwej WueSKi
Tauder Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Ale kolega tomekignac wiedział jak nazwać fotkę ? kolowsk...jpg ;)
Pytanie
tomekignac
Witam,jeszcze 1 koło do identyfikacji. Z góry dziękuję.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.