sudajew Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Tak około 2 tyg temu, blisko 21godz. zobaczyłem na niebie, dosyć daleko żarzący się na pomarańczo punkt który dosyć szybko się przemieszczał i rozerwał się na mniejsze punkciki i wszystko znikło. Trwało to, bo ja wiem, tak z 4/6 sekundy. Potem dowiedziałem się od wujka że w wiosce oddalonej ode mnie ok 15km widział to samo, a na koniec po paru daniach kolega mówił ze też widział coś podobnego, jeszcze za widoku i do tego jeszcze przelatujący samolot na dużej wysokości. I tu moje pytanie, wiecie coś może o jakiś ćwiczeniach lotniczych? Czy w ogóle takie coś mogło zajść, żeby samoloty używały flar? Co do rejonu Polski, to tak z 30/40 km na północny zachód od Częstochowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucken1 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Kilka tygodni temu F-16 z Łasku co noc zrzucały flary.Cwiczyły z razem z jakąś brygadą rakietową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 wszystko możliwe, chętnie bym posłuchał jakiegoś speca, bo ja w temacie jestem totalnie zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.