Skocz do zawartości

2011 moje znajdy jestem świeżak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Zimą skoncentrowałem się na poszukiwaniu banknotów - są to zbiórki po rodzinie znajomych kumplach dziadkach i w ogole wszelakich ludziach w OKOLICY - jest tej makulatury" całe mnóstwo kilka sztuk prezentuję poniżej ( zdjęcia robiłem nie wyciągając banknotów z klasera - i tak juz sporo przeszły;)) stąd odbłyśniki" na fotkach :/

dziękuję zainteresowanym za uwagę - były to ostatnie wrzuty w tym temacie z mojej strony. Kolejne wpisy i foto wrzucał będę po założeniu nowego postu na forum i już raczej nie jako świeżak" bo sporo dołków wykopałem ;) niemniej jednak wszystkie znajdki i zdobycze będą z mojej okolicy tak jak do tej pory. Pozdro dla wszystkich ;) owocnego sezonu ;)

Posiadam jeszcze kilka ciekawych banknotów takich jak : 500 rubli z 1912r. , BILET POLSKIEJ KRAJOWEJ KASY POŻYCZKOWEJ - o nominale 100 MAREK POLSKICH z 1916r., 100 marek berlińskich z 1910r.,50 złotych banku polskiego z września 1929r., 100 złotych polskich- Kraków z marca 1940r....i kilka innych... luuudzie nie macie pojęcia ile ciekawych rzeczy mozna trafić na wsiach i podwórkach zapomnianych przez dzisiejszy turbo kołowrotek czasu... ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie