Haos69 Napisano 1 Maj 2011 Autor Napisano 1 Maj 2011 Witam,Chodząc z sądą DD mam problem z namierzaniem fanta Pin-point źle działa albo ja coś robie nie tak.Proszę o rade.
SaperDębica Napisano 1 Maj 2011 Napisano 1 Maj 2011 Opisz kolego w czym problem?Ja mam z sada DD inny problem mianowicie wzbudza sie. Musze chodzic na czulosci 35 powyzej nie da rady. A i przy 35 lubi zapiszczec +74 +80 +88
pawcion123 Napisano 1 Maj 2011 Napisano 1 Maj 2011 Po przesiadce z koncentryka na DD jest problem z namierzaniem!Teraz po jakimś czasie już nie mam większych problemów,kwestia wprawy.Na pewno schodzi mi dłużej z wykopywaniem fantu,muszę to robić po troszku i czasem szerzej rozkopywać dołki.
aragain Napisano 1 Maj 2011 Napisano 1 Maj 2011 mam proxe z sondą dd proponuje poćwiczyć na monetach w domu kwestia praktyki i załapiesz.Namierzanie na krzyż powinno pomóc
Haos69 Napisano 5 Maj 2011 Autor Napisano 5 Maj 2011 Dzięki za rady.Namierzanie na krzyż skuteczna metoda.Pozdrawiam
wiktor3030 Napisano 3 Grudzień 2011 Napisano 3 Grudzień 2011 Jaką sondę proponujecie do lasu podstawową czy DD Z opisów każdy zachwala podstawową że jest bardziej stabilna ale po wczorajszym wypadzie porównując obydwie sondy sonda DD prawie wcale nie wydawała fałszywych sygnałów w przeciwieństwie do podstawowej a były testowane na tych samych czułościach tak że od czego to zależy ? Na pewno nie od ustawień bo ustawienia różne testowałem łącznie z tymi co producent zaleca.
Tradytor Napisano 3 Grudzień 2011 Napisano 3 Grudzień 2011 Jak do lasu to tylko duża sonda duże kluchy lepiej jeść dużą łychą" :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.