pasio Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Napisano 30 Kwiecień 2011 Witam! Panowie interesuje mnie czy jest to hełm wz.40 tzw. Sześcionitowiec" produkcji radzieckiej. Drugie pytanie czy farba to jakiś podkład czy też oryginalny ? I czy prawda że II wś miały parciane fasunki ?Pozdrawiam! Wojtek P.
pasio Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Napisano 30 Kwiecień 2011 Witam! Panowie interesuje mnie czy jest to hełm wz.40 tzw. Sześcionitowiec" produkcji radzieckiej. Drugie pytanie czy farba to jakiś podkład czy też oryginalny ? I czy prawda że II wś miały parciane fasunki ?Pozdrawiam! Wojtek P.
Nadwojciech Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Wzór się zgadza,farba nie oryginalna.Fasunki były parciane ale też trafiają się z dermy.Pozdro.
Pytanie
pasio
Witam! Panowie interesuje mnie czy jest to hełm wz.40 tzw. Sześcionitowiec" produkcji radzieckiej. Drugie pytanie czy farba to jakiś podkład czy też oryginalny ? I czy prawda że II wś miały parciane fasunki ?
Pozdrawiam! Wojtek P.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.