psioter5 Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 chyba nie bo dołek miał już kilka dni, heh a co było bardziej po lewej nawet nie wspomnę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Fajna skoda nie VW. Byłem w klubie skody. Psioter jak widzisz koleś kopie dalej, chyba odkrywcy nie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 27 Maj 2011 Autor Share Napisano 27 Maj 2011 może czytać nie potrafi patrzy na te ciapki na forum i myśli że go chwalą. a co do skodzianexa to taka parodia bo teraz jest w niej 70% VW a 30% skody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macbaton Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 ależ gdzie tam, Skoda to Skoda a nie VW, ma swój niepowtarzalny styl. Co do kopacza, to może jakieś wojsko ma szkolenie z okopów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 27 Maj 2011 Autor Share Napisano 27 Maj 2011 akurat o swojej skodzie wiem więcej niż każdy żyjący na tej planecie człowiek :D to nie jest seryjny samochód. zaczynając od dołu, koła golf II hamulce Passat B3 GT siedzenia audi s4kierownica passat b3, silnik słupek golf 2 1.6td turbo t3 z Passata SB i tak można cały dzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 To się nazywa walka z konkurencją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Czyli jesteś prawdziwy SZKODNIK. Jeju że ci się chce grzebać w Bobce. No ale mnie nic do tego sam grzebałem ostro i namiętnie. Co do kopacza to jeśli się mu pewnie samemu nie powie po namierzeniu to raczej nic ta dyskusja nie da. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 27 Maj 2011 Autor Share Napisano 27 Maj 2011 może i tak ale gadka śmieszna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 a mi się to wszystko podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Sprawą zajęła się prokuratura już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 że co? że mi się podoba? to już nie można odczuwać pozytywnych emocji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Autor Share Napisano 28 Maj 2011 cobrasaper ale którą sprawą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.