bencher Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Napisano 25 Kwiecień 2011 Witamjak w temacie proszę o określenie okresu produkcji tej łyżki (chyba ponieważ została tylko rączka)googlałem" dzisiaj cały wieczór i nic :( ani DEP a ALPACCA nie pomogły może ma ktoś jakiś pomysł ?pozdrawiambencher
numi5 Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisano 25 Kwiecień 2011 Aapacca czyli alpaka to stop imitujący srebro, a DEP jest tu:http://www.google.pl/search?hl=pl&q=dep%20sztu%C4%87ce&lr=&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi .
bencher Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Napisano 25 Kwiecień 2011 dzięki NUMI5 :) tyle to wiedziałem po 2 minutach googlania :)chodzi oto, że ani napis DEP ani ALPACCA nie pomogły w odpowiedzi na pytanie KTO i KIEDY wykonał tę łyżkę" ?widać tam również sygnaturę koniczyny, może to coś pomoże ?dziękuję z góry pomoc :)bencher
Pytanie
bencher
Witam
jak w temacie proszę o określenie okresu produkcji tej łyżki (chyba ponieważ została tylko rączka)
googlałem" dzisiaj cały wieczór i nic :( ani DEP a ALPACCA nie pomogły
może ma ktoś jakiś pomysł ?
pozdrawiam
bencher
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.