Manonim Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Jak wyczyscic i zakonserwowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Wrzuć do oliwki z oliwek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Również polecam oliwkę, cudu już z nich nie zrobisz, a uratujesz od zniszczenia.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Heh, słyszałam o tym sposobie konserwacji, ale z tego co kojarzę to taki Guziczek trzyma się w oliwie jakieś 2 miesiące. Prawda to? Może ktoś zna jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 W sumie możesz wrzucić do wody utlenionej, ale ja bym tego nie proponował. Po pierwsze szkoda marnować wody, bo jest idealna na monetki, a po drugie może wyżreć" nieco patynki z guzika. Ja trzymam średnio po tydzień, góra 2, taki guzik (w oliwie), w tym co 2 dzień czyszczę szczoteczką do zębów i wychodzą ładne.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.