Prawda81 Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 to wreszcie który lepszy delta.. czy kanarek ??? bo kolego tak zakończyłeś wątek ze nie wiadomo.
Key_PL Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 Cześć,Nie mam delty - mam żółtego, ale dwie rzeczy mi się w delcie bardzo podobały. Dwucyfrowa identyfikacja i długa gwarancja. Kupiłem kanara, bo sprawdzony a delta była nowością i dealer cwaniakował. Nie mniej oba modele bzyczą lub gongują na cały las i na zaśmiecony teren zupełnie się nie nadają ;-)Pozdrawiam!
kown Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 Tak w skrocie:http://outdoor-shop.pl/pl,product,2362458,teknetics,delta,4000,11dd,wykrywacz,metali.htmlczyhttp://outdoor-shop.pl/pl,product,2428817,garrett,euroace,ace,350,dodatki,wykrywacz,metali.html?? :)
macbaton Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Porównanie mówi samo za siebie. Delta rules ;)
Cpt.Nemo Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 To sobie ja kup :)Ja bym jednak ACE na Delte za nic nie zamienil :)
jacekpluszak Napisano 11 Październik 2011 Napisano 11 Październik 2011 delta i ace sprzęt bardzo porównywalny...miałem deltę i miałem ace , z każdego z nich byłem zadowolony , każdy wart swojej ceny , jednak lepiej chodziło mi się z deltą ale to tylko moje subiektywne odczucia.pozdrawiam
arturek2123 Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 delcina na cewce 8 cali jest super tylko kwestia wyczucia tego sprzetu , przy odrobinie wprawy i nasłuchiwaniu dzwięków ,które mimo czego wydaja sie podobne mozna dojsc do perfekcji,co do zasiegów np na drobiazgi delta i np omega to to samo ,z tym ze ta 2 ma potencjometr dyskryminacji co np skutkuje tym ze mozna zlapac calkiem ciekawe fanty jako niby zelazny zlom ,ktore leżą płytko ,zaznaczam ja chodze na wycietym iron czyli łapie tylko glebiej leżące przedmioty dajace znac o sobie sygnałem wysokim i na przemian średnim:) co do wrażliwości cewki 8 to na mokrej trawie dosc wysokiej sie wzbudza to fakt ....najlepsze ustawienia jak dlamnie czułosc na 8-9 i wyciete zelazo ,co do garreta ace 250 zasiegi bija go na głowe .....chodzac po koledze znalazłem jeszcze wiele fantów a jezeli chodzi o wiarygodnosc odczytów ID z wyswietlacza to wiemy z duza doza prawdopodobienstwa co jest pod talerzem ;) zasiegi na kolor np monetka 5 zł do 30cm ,teraz wady: na zasmieconej drodze z ta cewka trzeba isc jak zólw hehe;) i sluchac kiedy dyskryminacja odrzuca ale to tylko na mega smietniku ....takie sa moje sugestie po pewnym czasie uzywania delciny...
aro89aro Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 No kolego niezły kotlet:P Ostatni wpis: 2011-10-11 BTW: Tez mam delte, fajna zabawka:)jedna wada: na Słabej baterii oszukuje ID. Dla porównania to samo na 1 kresce baterii czasem biło inaczej niż na pełnej baterii... Pozdrawiam ;]aa zapomniałbym dodać że na cewce - DD.
RAJTAR Napisano 24 Maj 2012 Napisano 24 Maj 2012 p na drobiazgi delta i np omega to to samo"Arturku , pisząc takie rzeczy popełniasz nadużycie , zapewniam Cię kolego ,że delta i omega to nie to samo , zwłaszcza kiedy masz deltę z 8...A tak nawiasem mówiąc fajne sprzęty.pozdrawiam.
woziu117 Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 Witam. Zamierzam kupić Deltę 4000. Wie ktoś czy można kupić ten wykrywacz gdzieś w Bydgoszczy, Toruniu, Olsztynie lub w Gdańsku? Pozdr.
Krychus Napisano 5 Sierpień 2012 Napisano 5 Sierpień 2012 Watpie. Znam tylko sklepy w Pruszkowie i chyb Rzeszowie. Nad morzem to raczej ciezko bedzie dostac. Przepraszam za brak polskich znakow ale na taki teraz net jestem na zachodzie zmuszony :)Pozdrawiam serdecznie, K.
gral Napisano 8 Sierpień 2012 Napisano 8 Sierpień 2012 I będziesz zadowolony.Jakbyś miał jakieś problemy pisz na priv,na pewno odpowiem.Pozdrawiam.
AMIGO Napisano 29 Wrzesień 2012 Napisano 29 Wrzesień 2012 Czyli wychodzi na to ze Delta 4000 jest nieco lepsza od Garrett ace 350 . a jak wycgodzi porównie menu . czy ktos nie mający do czynienia z wykrywaczem w miare intuicyjnie sobie poradzi?
dominislaw93 Napisano 29 Wrzesień 2012 Napisano 29 Wrzesień 2012 W delcie jest bardzo proste menu tak samo jak w garrecie, także początkujący nie powinien mieć problemu z obsługą
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.