albertus32 Napisano 19 Czerwiec 2011 Napisano 19 Czerwiec 2011 nie zamierzam nic wiecej pisac, bo tu juz kolega pisze o jakis blyskawicach i chyba chce pisac powiesc kryminalnąjak sie kradnie z auta-wystarczy sie domyslicco do umawiania pisalem juz kiedys ze jak byles kolego niedaleko mnie) okolo 25 km) to pisalem ze jak znajde czas to sie umowimy na wykopki- nie umawialem sie na dzien i na godzine. Jesli nie zadzwonilem, to mam nadzieje ze nie plakales.Bylo to rok temu i zdazyles to wygarnąc w innym poście, widocznie cie bardzo boli. Dzwiwi mnie tylko skoro tak boli to czemu nie zadzwoniles do mnie, przeciez miales numer. Myslalem ze to zostalo wyjasnione, niestety jak widze sie mylekolego samsung mam nadzieje, ze w tym roku opalisz sie, wykapiesz i bedziesz zadowolony z wyjazdu, kto wie, moze znajdziesz druha do dołkówpozdrowiam
albertus32 Napisano 19 Czerwiec 2011 Napisano 19 Czerwiec 2011 a jesli to nie byles ty ( nie mam pamieci do nicków, jesli nie ty to przepraszam), smieszy mnie szukanie postów innych kolegów i szukanie zludnej sensacji. Nie mam po prostu na takie przedszkolne manewry czasu i ochoty. Musze Cie tez zasmucic- nie czerpie z tego też satysfakcji i nawet nie obchodzi mnie co kiedys gdzies Ty kolego napisaleś bo niby po co. Mimo tego kolego , no ćóz- milego szukania, kto wie, jesli szukanie tak cie podnieca, to- pisz kolego pisz...
marian1984 Napisano 17 Luty 2013 Napisano 17 Luty 2013 Dołącze się do tematu, bo myśle taż nad E-Traciem a rozważam też F75LTD z tego też że jest tańszy i prostrzy w obsłudze.Mam takie pytanie, który jest leprzy na cieniutkie sreberka i ogólnie na monety.Nie patrzmy na szybkość, chce znaleźć to co jest w ziemi, i nie zamierzam się z nikim ścigać na poletku.Jeszcze boje się ustawień E-Traca, czy dam rade.
marian1984 Napisano 21 Luty 2013 Napisano 21 Luty 2013 Czytam i czytam, wybrałem jednak E-Traca, mimo tego że wiele osób uważa go tylko na drobnicę, to znalazłem też posty które opisują że jest to wykrywacz równie dobry na militarkę. Mam nadzieje że będe zadowolony.Zamówiłem w Vikingu, podobno będzie miał spolszczone menu, fajnie by było.
alex_2013 Napisano 22 Luty 2013 Napisano 22 Luty 2013 marian podzielam tez Twoje obawy i tez czekam na etraca, mam nadzieje ze nie bede musial jezdzic z drugim wykrywaczem do militarki
marian1984 Napisano 22 Luty 2013 Napisano 22 Luty 2013 Myśle że nie będzie tak źle, tu jest temat w którym jest opisana ta kwestia.http://odkrywca.pl/e-trac-militarka,674448.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.