Józefowski Leśnik Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Napisano 17 Kwiecień 2011 Spacerując dziś po pewnych polach znalazłem takie cudo? Kompletnie nie mam pomysłu do czego mogło służyć i co to może być? Proszę o pomoc
fanatyk Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 tak wygląda że głęboko kopać nie trzeba było :D
arci Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 widac że leżała na wierchu mam nadzieję że nie zostawiłeś tego tak samo jak znalazłeś,jeśli jest możliwość że biegają tam dzieciaki to zgłoś to właścicielowi pola lub na policję w najgorszym wypadku zakop to bardzo głęboko.Zdrów
Józefowski Leśnik Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Napisano 17 Kwiecień 2011 Spacerując dziś po pewnych polach znalazłem takie cudo? Kompletnie nie mam pomysłu do czego mogło służyć i co to może być? Proszę o pomoc
kosciej Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 przy okazji miał ktoś jakieś problemy przy zgłaszaniu zardzewiałej śmierci ?dokładnie chodzi mi o ewidentnie rzeczy znalezione wykrywaczem
Pytanie
Józefowski Leśnik
Spacerując dziś po pewnych polach znalazłem takie cudo? Kompletnie nie mam pomysłu do czego mogło służyć i co to może być? Proszę o pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.