Astra Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Napisano 17 Kwiecień 2011 Witam Wszystkich! Poszukuje wszelkich informacji dotyczących walk styczeń-luty 1945 r. na terenach od Świebodzina do Słubic(lubuskie. Rozmieszczenie jednostek niemieckich,rosyjskich, mapy z naniesionymi punktami oporu(było by super!)ruchy wojsk obu stron do poziomu batalionu(jakie były kierunki natarcia to chyba każdy wie)Dajcie znać!
wm Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 Hehehe dobre zapytanie. A co kolega przeczytał już w temacie?Niestety mam tylko materiały z poziomu pluton - kompania a ty pytasz o batalionowe więc nie mogę pomóc.
MOLA Napisano 20 Kwiecień 2011 Napisano 20 Kwiecień 2011 Normalnie zero szacunku ,zero. A gdzie przyjemność ,którą się doświadcza z poszukiwań samemu.Owszem można coś podpytać starszych kolegów, wskazówki gdzie szukać itp. No ale trochę własnego wkładu.
Astra Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Napisano 23 Kwiecień 2011 Prośba była do poziomu batalionu" czyli kompania i pluton to jest super.Nawet nie myślałem,że ktoś może mieć takie materiały. Jęzeli jest możliwość to proszę o kontakt yellow.dog@wp.pl. Pozdrawiam. Jeżeli chodzi o szacunek to go mam, ale NIE do filozofów". Myśle, że swoje już schodziłenm i co nieco poczytałem, ale nie ma to jak koledzy po fachu" zawsze się przecież można wymienić informacjami a internet to nie wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.