nunek72 Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 MarcinGM - ustaw 2 częstotliwość ; dwa tony; dyskryminację na 16; dostrój porządnie i w teren :-). Różnica w poszczególnych częstotliwościach jest niewielka : kilkaset Hz , a jest po to żeby w niektórych przypadkach odstroić się od źródeł zakłóceń. Potwierdzam, że na plaży wartość gruntu to ok. 20, jak również i to,że na bardzo suchej glebie bywa mniej stabilna. Bardzo fajny ,szybki i wydajny sprzęt - miło wspominam.
siwy1 Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 RAJTAR"A gdzie ja napisałem że zostałem przy Ace250, Omegę stroiłem do gruntu tak jak być powinno ale ten sprzęt po prostu mi nie odpowiada z innych względów, Geniuszem to ja nie jestem ale ty zapewne jesteś wszechwiedzącym specjalistą od wykrywaczy, pewnie urodziłeś się z wykrywaczem w ręku i niech zgadnę na 100% była to OMEGA. To ciebie powinno się nazwać GENIUSZEM a może masz tak na imię?
RAJTAR Napisano 14 Wrzesień 2013 Napisano 14 Wrzesień 2013 odgryzłeś się iście po mistrzowsku :)zrównoważonego rozwoju życzę i serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.