Skocz do zawartości
  • 0

pocisk

eski

Pytanie

Napisano

Witam ponownie, proszę o identyfikację pocisku. Proszę również o odpowiedź czy jest bezpieczny. Oczywiście pozostał w głębokim dole.
Pozdrawiam

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
może nie mam jeszcze za dużego doświadczenia ale lepiej zostaw to i nie tykaj... Nigdy nie wiadomo czy taki pocisz jest bezpieczny... chyba ze wolisz być w kawałkach...
Napisano

tak jest tam -Ub- , było coś jeszcze napisane ale nie zapisałem tego, a zdjęcie nie ukarze nam napisu.
załączam 2 zdjęcie.

Napisano
Jest to cwiczebny 37mm Flak 43, po pierscieniu wiodącym widać że wystrzelony co nie znaczy że bezpieczny.

Tu wersja bojowa
http://amunicja.nazwa.pl/amunicja/niemcy/37_flak.jpg
Napisano
Znaczy to że jak napiszę BEZPIECZNY lub ierz śmiało", to odrazu zrobi się szum. Że namawiam do zabierania niewybuchów itp. Jak znajdę przekrój to zobaczymy czy bezpieczny ...
Napisano

Witam ponownie, proszę o identyfikację pocisku. Proszę również o odpowiedź czy jest bezpieczny. Oczywiście pozostał w głębokim dole.
Pozdrawiam

Napisano
Pozostał w głębokim zasypanym dole. Nie wiem nie ruszam, ale zawsze warto wiedzieć co się znajduje. Tak aby ponownie nie ruszać, i dać sygnał innym użytkownikom forum.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie