eski Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam ponownie, proszę o identyfikację pocisku. Proszę również o odpowiedź czy jest bezpieczny. Oczywiście pozostał w głębokim dole. Pozdrawiam
DamianosSs1 Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 może nie mam jeszcze za dużego doświadczenia ale lepiej zostaw to i nie tykaj... Nigdy nie wiadomo czy taki pocisz jest bezpieczny... chyba ze wolisz być w kawałkach...
eski Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 tak jest tam -Ub- , było coś jeszcze napisane ale nie zapisałem tego, a zdjęcie nie ukarze nam napisu. załączam 2 zdjęcie.
Ave Danzig Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Jest to cwiczebny 37mm Flak 43, po pierscieniu wiodącym widać że wystrzelony co nie znaczy że bezpieczny.Tu wersja bojowahttp://amunicja.nazwa.pl/amunicja/niemcy/37_flak.jpg
eski Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 widoczna jeszcze żółta farba i jeszcze opis ( 43 cd 1 jedynki nie jestem pewny )
ZUBIKED Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Mogłbyś rozwinąc myśl : po pierscieniu wiodącym widać że wystrzelony co nie znaczy że bezpieczny."
mlody pomern Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 znaczy to mniej wiecej ze w srodku pocisku jest material
Ave Danzig Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Znaczy to że jak napiszę BEZPIECZNY lub ierz śmiało", to odrazu zrobi się szum. Że namawiam do zabierania niewybuchów itp. Jak znajdę przekrój to zobaczymy czy bezpieczny ...
obert8 Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Fant z serii ZiZ (zakop i zapomnij )Jeśli chcesz pochodzić z wykrywka
eski Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam ponownie, proszę o identyfikację pocisku. Proszę również o odpowiedź czy jest bezpieczny. Oczywiście pozostał w głębokim dole. Pozdrawiam
eski Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Napisano 13 Kwiecień 2011 Pozostał w głębokim zasypanym dole. Nie wiem nie ruszam, ale zawsze warto wiedzieć co się znajduje. Tak aby ponownie nie ruszać, i dać sygnał innym użytkownikom forum. Pozdrawiam
Pytanie
eski
Witam ponownie, proszę o identyfikację pocisku. Proszę również o odpowiedź czy jest bezpieczny. Oczywiście pozostał w głębokim dole.
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.