WWO292 Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Napisano 13 Kwiecień 2011 No dobra sorki już nie będe poprostu takie rzeczy wychodzą i mam nadzieje ale jak to mówią nadzieja matką głupich.Pozdrawiam
Kurze Płuco Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 Te rowki wskazują najbliższy skup złomu, śpiesz się kolego nadal jest w cenie.Pozdrawiam
obert8 Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgadzam się z tobą Kurze Płuco już kilka razy o tym pisałem
WWO292 Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 Aha czyli w ten sposób nabijasz sobie posty Po co się udzielasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Na forum pojawiają się różne dziwne rzeczy które po identyfikacji okazują się ,że jednak miały jakieś przeznaczenie . Ale zawsze znajdzie się ktoś kto psoci . Pozdrawiam Kurze Płuco
WWO292 Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 Druga strona długośc 23 cmszerokość 2,5 cmgrubość 0,5 cmZastanawiają mnie te regularne pionowe rowki.Co to takiego z góry dzieki .Pozdrawiam
obert8 Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Płaskownik stalowy od maszyny rolniczej prawdopodobnie złamany i wywalony na śmieci wygląda na gatunek stali ST3 Czyli kawałek złomu pzdr I nawiązując do moich wcześniejszych postów ludzie nie pokazujcie każdego kawałka stali jaki znajdziecie na polu
speed Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Tak jak napisał obert,prawdopodobieństwo duże.Poza tym ciężko gdybać co to konkretnie jest.Płaskowniki występują często w różnych urządzeniach(także rolniczych).Rowki wg.mnie służą do stopniowania(regulacji).Pozdrawiam
Pytanie
WWO292
1
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.