speedmaster79 Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Witam.Chciałem przedstawić ciekawy sposób na prezentację naboi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 fajnie to wygląda taki obraz 3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 no świetne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Ładne ale nie praktyczne :) No chyba że po jednej łódce z jednego rodzaju, ale to też za wiele miejsca zajmuje.Niemniej jednak gratulacje pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Witam. speedmaster79 a gdzie kupiłeś te ramki? Ja w podobnych prezentuję odznaczenia i takie co kupowałem się skończyły a te, które prezentujesz są dość podobne. Pozdrawiam.J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Witam!Ramki były zakupione w IKEA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.