detektorek Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Napisano 9 Kwiecień 2011 Witam. Czy ktoś zna jakieś rużnice w parametrach po miedzy jednym modelem a drugim ??? + i - jednego i drugiego ?Prosze o szybkie odpowiedzi.
Enders Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 Hmmm... rużnic nie ma, ale rÓżnice tak, ale i tak niewielkie. Brzydszy kolor i inna nazwa? Może lekkie zmiany elektroniki. Ale zasięgi praktycznie te same. Pozdrawiam!
R0b3rT Napisano 11 Kwiecień 2011 Napisano 11 Kwiecień 2011 Sam mam PrizmIII i po wycofaniu go ze sprzedaży zacząłem czytać o jego następcy. Z tego co znalazłem w necie to elektronika się nie różni niczym. Różni się kolorem i nazwą, i obawiam się że to wszystkie modyfikacje. Chyba że ktoś ma PrizmaIII z mniejszą cewką, bo podobno wcześniejsze modele miały inną cewkę.
Enders Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 Tak, bo były cewki zamknięte, chyba 8 (ale niestety, tego nie pamiętam dokładnie)a nowy Coimaster (Czytaj Prizm III) ma cewkę otwartą 9.5". Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.