chavez Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 KOPACZ1 jeśli można zapytać no i oczywiście nie jest to - top sicret - na jakim sprzęcie ty śmigasz ?
Kopacz1 Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Napisano 13 Kwiecień 2011 kol.chavez to częste pytanie jakim sprzętem szukam? nie ma znaczenia,podstawa to znajomość terenu i samo przyjdzie wystarczy przysłowiowym patykiem grzebnąć.Nie mam zamiaru zachwalać swojego sprzętu,najważniejsze jest doświadczenie.pozdrawiam
jacho Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Tesoro Cibola daje radę :)Kurde, a pytał Cię ktoś czy nie jesteś samotnym emerytem z nadmiarem czasu? Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie doba ma 24h i nie daję rady wyskoczyć poza 1 dniem w weekend.
Kopacz1 Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Napisano 14 Kwiecień 2011 Widzę że bardziej obchodzą was sprawy personalne od zdjęć z wykopków.Nie mam zamiaru pisać życiorysu itp. a na marginesie nie jestem samotny ani emerytem i od dawna nie chodzę z Cibolą tylko z Eldorado.Pozdro.
jacho Napisano 14 Kwiecień 2011 Napisano 14 Kwiecień 2011 To nie tak. Jak widzisz tysiąc fantów, które Ci się podobają to chcesz wiedzieć więcej o metodach poszukiwania, sprzęcie itp. Po prostu niewiele jest osób które wyciąga ziemi tak wiele. A jeśli są sukcesy to chciałoby się wiedzieć więcej. Pozdrawiam.
chavez Napisano 14 Kwiecień 2011 Napisano 14 Kwiecień 2011 ja jestem pełen podziwu dla twojego zapału , wytrwałości a tym bardziej dla ilości fantów przez ciebie znajdywanych życzę wielu sukcesów tobie a sobie choć w odrobince być tak dobry jak ty :)
Kopacz1 Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Napisano 14 Kwiecień 2011 szklany pojemnik po paście do butów,widać kawałek srebrnego łańcuszka
Kopacz1 Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Napisano 14 Kwiecień 2011 skorupa z domu zdrojowego,uzdrowiska lub pensjonatu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.