Skocz do zawartości

Moje zachodniopomorskie trafienia - KOPACZ1 cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
kol.chavez to częste pytanie jakim sprzętem szukam? nie ma znaczenia,podstawa to znajomość terenu i samo przyjdzie wystarczy przysłowiowym patykiem grzebnąć.Nie mam zamiaru zachwalać swojego sprzętu,najważniejsze jest doświadczenie.
pozdrawiam
Napisano
Tesoro Cibola daje radę :)
Kurde, a pytał Cię ktoś czy nie jesteś samotnym emerytem z nadmiarem czasu? Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie doba ma 24h i nie daję rady wyskoczyć poza 1 dniem w weekend.
Napisano
Widzę że bardziej obchodzą was sprawy personalne od zdjęć z wykopków.Nie mam zamiaru pisać życiorysu itp. a na marginesie nie jestem samotny ani emerytem i od dawna nie chodzę z Cibolą tylko z Eldorado.
Pozdro.
Napisano
To nie tak. Jak widzisz tysiąc fantów, które Ci się podobają to chcesz wiedzieć więcej o metodach poszukiwania, sprzęcie itp. Po prostu niewiele jest osób które wyciąga ziemi tak wiele. A jeśli są sukcesy to chciałoby się wiedzieć więcej. Pozdrawiam.
Napisano
ja jestem pełen podziwu dla twojego zapału , wytrwałości a tym bardziej dla ilości fantów przez ciebie znajdywanych

życzę wielu sukcesów tobie a sobie choć w odrobince być tak dobry jak ty :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie