lyski14 Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Witam. Mam pytanie jak usunąć białą farbę z hełmu, farba wygląda na olejową. Czy ma kto wymiary pasków i fasunku. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyski14 Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 W środku jest dużo oryginalnej farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyski14 Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_83 Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 CzołemMiałem kiedyś pudełko do AP-36 całe pokryte czarną farbą. Wyczytałem, że pomaga gotowanie w wodzie z proszkiem do prania...i rzeczywiście część farby odchodziła płatami, część doczyściłem szczoteczką ze sztucznym włosiem i wyszła piękna oryginalna farba khaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Zajrzyj tutaj.http://www.antykorozja.warszawa.pl/oferta_szczegoly.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Ajaj,zabyłem.Scansol to jeden z lepszych i skuteczniejszych.Pzdr.Jeśli interesowałyby Cię wymiary z belgijskiego MK II to pisz@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.