dziuba8024 Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Napisano 6 Kwiecień 2011 witam jutro dojdzie do mnie fisher f75 instrukcjie w jez.polskim dopiero zamawiam , prosze o pomoc w ustawieniach i wyjasnieniu jak dostroic do gruntu , interesuje mnie kolorowa drobnica i chodze po polach , moze sam polapie sie o co chodzi bo to nie pierwsza moja maszynka cenie spostrzezenia uzytkownikow tego sprzetu i licze na pomoc , mozna napisac meila dziuba8024@op.plpozdrawiam
jacho Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 1. Na początek pobiegaj i potem zadawaj pytania. Przecież nie zrobimy Ci tutaj symulatora.2. Wyszukiwarka. Temat przerabiany.3. http://www.youtube.com/watch?v=J9VhXeBsl5w&playnext=1&list=PL3B81477D9463B41D4. google
dziuba8024 Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Napisano 9 Kwiecień 2011 koledzy potrzebuje informacji czy da sie wylaczyc podswietlenie ? i czy w trybie dynamicznym powinno slyszec sie sygnal progowy ? tak jak na poczatku pisalem jeszcze nie doszla mnie instrukcjia wiec sam kombinuje pozdrawiam
Enders Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 Wyświetlenie jest włączone na stałe, a sygnał wiodący regulujesz w ten sposób:- za pomocą przycisku Menu, w prawej abeli opcji" (all metal) wybierz Treshold- za pomocą gałki ustaw wybraną wartośćPozdrawiam!
Enders Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 PS: Tam miało być *podświetlenie zamiast *wyświetlenie ;) Pozdrawiam!
dziuba8024 Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Napisano 9 Kwiecień 2011 no tak robie i nawet na najwyszej nastawie 9 nie slysze sygnalu w trybie dynamicznym w statyku juz od 1 jest slyszalny pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.