Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 znaleziska z ostatnich dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Sprzed tygodnia kilka dwójek Austro-węgierskich, 2 groszówki i 2 plomby ze skrzynek carskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 z następnego dnia. Medalik srebrny, oraz guzik z 8 Austriacki oraz inne drobiazgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 medalik ciekawe czy współczesny czy może starszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 druga str. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 z wczoraj jakieś drobiazgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 zbliżenie dziwnego przedmiotu ze środka foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Oraz pocisk zidentyfikowany jako Pocisk odłamkowy od radzieckiej armaty 45mm" oczywiście pusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 musiałem i jego dodać:) bardzo został skrzywdzony ten bagnet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 I dzisiejsze znaleziska, zidentyfikowane jako Carski Bebut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do.pr.cz Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Oraz Czechosłowacka maska. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Ja też teraz przedwczoraj znalazłem maskę i to jeszcze w moim domu i nie wiedziałem do tej pory o jej istnieniu xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festung. Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Ten dziwny przedmiot to element skrzynki amunicyjnej do ckm schwarzlose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.