korki09 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Witam. Dawno sie nie udzielałem na forum.. Studia pozerają dużo czasu.Do kolekcji przybyło mi 5 nowych bagnecików (wliczając dzisiejszy fancik).. a jest nim : Strychowy POLSKI FB RADOM z serii P wraz z pochwą i żabką:)))Okładziny ktoś szlifował ale to przeboleję:)Poniżej załaczam fotki Radomiaka oraz całej poki co jeszcze skromnej kolekcji bagnetów:)Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów.korki09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korki09 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korki09 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 #3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korki09 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 #4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korki09 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 i calosc bez nowego Radomiaka, bo zdjecia z przed kilku dni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korki09 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 i ostatnie. sory za błąd w poprzednim wpisie. miało być sprzed":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra10225 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Gratuluję kolekcji. Mam pytanko ty kupujesz te bagnety czy wszystkie strychowce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.