stolica1 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 WitamWiem że temat wielokrotnie wałkowany ale teraz troszke od innej strony . Chciałbym syna wyposażyc w taki sprzet noszenie sapeki za mną już mu nie wystarcza . Mimo postawnej budowy wykrywacz nie moze byc za ciezki i nie skomplikowany w użytkowaniu . Myslałem o ACE 250 ale nigdy tego sprzetu nie miałem w rekach więc prosze o komentarze czy to dobry wybór a może jakis inny wykrywacz .
danielka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ja ze swojej strony poleciłbym Fishera f2, byłem jego użytkownikiem, świetny sprzęt lekki,solidny prosty w obsłudze sam raz na początek. Pozdrawiam
kamilen444 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 mysłe ze f2 jest lepszy od ace a teknetics alfa lepszy od f2 moze warto sie zastanowic sorki za ort.
psioter5 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 f2 jest trochę delikatniejszy od ace250 ale oba te wykrywacze są proste w obsłudze a na pewno przyniosą wiele ciekawych fantów.
Motyk Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 13-latek zmęczy się od machania Ace. Polecam Teknetics Alpha, Fisher F2 a moim zdaniem najlepszy byłby Tesoro Compadre.Leciutki, banalnie prosty. Był to mój pierwszy wykrywacz i na prawdę miło go wspominam.
stolica1 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 I stało się , dzis młodego uzbroiłm w sprzęt a jutro jego pierwszy samodzielny wypad (pod moim okiem ).Po głębszej analizie wybór padł na f2 a kolegom wielkie dzieki za pomoc.Pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.