stolica1 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 WitamWiem że temat wielokrotnie wałkowany ale teraz troszke od innej strony . Chciałbym syna wyposażyc w taki sprzet noszenie sapeki za mną już mu nie wystarcza . Mimo postawnej budowy wykrywacz nie moze byc za ciezki i nie skomplikowany w użytkowaniu . Myslałem o ACE 250 ale nigdy tego sprzetu nie miałem w rekach więc prosze o komentarze czy to dobry wybór a może jakis inny wykrywacz .
danielka Napisano 1 Kwiecień 2011 Napisano 1 Kwiecień 2011 ja ze swojej strony poleciłbym Fishera f2, byłem jego użytkownikiem, świetny sprzęt lekki,solidny prosty w obsłudze sam raz na początek. Pozdrawiam
kamilen444 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 mysłe ze f2 jest lepszy od ace a teknetics alfa lepszy od f2 moze warto sie zastanowic sorki za ort.
psioter5 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 f2 jest trochę delikatniejszy od ace250 ale oba te wykrywacze są proste w obsłudze a na pewno przyniosą wiele ciekawych fantów.
Motyk Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 13-latek zmęczy się od machania Ace. Polecam Teknetics Alpha, Fisher F2 a moim zdaniem najlepszy byłby Tesoro Compadre.Leciutki, banalnie prosty. Był to mój pierwszy wykrywacz i na prawdę miło go wspominam.
stolica1 Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Napisano 9 Kwiecień 2011 I stało się , dzis młodego uzbroiłm w sprzęt a jutro jego pierwszy samodzielny wypad (pod moim okiem ).Po głębszej analizie wybór padł na f2 a kolegom wielkie dzieki za pomoc.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.