Skocz do zawartości

Skierniewice ''Niedzielne poszukiwania 2''

drakkar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam panowie,

Jestem ze skierniewic i mam takie pytanko czy można by było kiedyś podpiąć do jakiś weekendowych wykopków? Macie jakieś skonkretyzowane miejscówki? Okopy czy poletka. Ja latam z Tesoro Vaquero z cewką DD i nada się na jedno i na drugie.
Napisano

wszystkim kolegom z wspólnych wypadów połączonych sił ekip:Żyrardowa,Skierniewic,Piaseczna i waszym bliskim, życzę wszystkiego najlepszego na te Święta!
aby upłynęły nam w milej atmosferze bez zbytniego obciążenia wątroby (alkohol pity z umiarem, nie szkodzi, nawet w dużych ilościach),nowych wykrywek pod choinka, abyśmy nie musieli się co chwila oglądać za siebie podczas eksploracji",no i oczywiście wielu super fantów!!
Wesołych Świąt!!

tadek.

ps. mam nadzieje,na dalszą,jakże owocną współpracę przy dalszym oczyszczaniu śmietniska" :))

• 3 weeks later...
Napisano
Mariusz. Było odebrać telefon. Trafiła mi się zguba w postaci obrączki z wysoką nagrodą i przy okazji dogadałem się na depozyt w okolicach Leszna.
Połamania szpadli.
Pozdrawiam,
  • 1 month later...
Napisano
Panowie a kiedy ten wyjazd macie w planach? Pytanie czy jedziecie tam w formie wolontariatu czy po prostu polatać ze sprzętem? Rozumie inicjatywa jak najbardziej ok, można pomóc przy kopaniu panom i paniom z archeo :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie