Gabcio Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Witam serdecznie, jestem nowy na forum i jako nowicjusz poszukuję (niadaleko mojego miejsca zamieszkania) miejscówki do rozpoczęcia poszukiwań, wykopków. Jeśli są forumowicze z okolic Mikołowa, Łazisk bardzo bym prosił o pomoc w zlokalizowaniu takich pobliskich miejsc.Pozdrawiam serdecznieMateusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torgan Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Witam, mieszkam w Mikołowie i ciężko znaleźć takie miejsce w okolicach. Myślę że w Mokrem(sołectwo Mikołowa)możesz zacząć poszukiwania. Szczególnie w okolicach Sośniej Góry. Kiedyś jechałem rowerem i niedaleko Ligoty, w lesie znajduje się pomnik i dokładnie nie pamiętam co tam było napisane, ale wiem że były też tam jakieś walki. W pobliżu tego pomnika widać jeszcze okopy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabcio Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 Torgan czy mógł bym dostać twojego maila, lub gg ? Jeżeli tak odezwij się na poszukiwacz1988@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torgan Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 GG - 2468116 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.