Winiu17 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 hehe też miałem taką samą i jeszcze ostatnio robiłem w pawlaczu gdzie bardzo dawno tam nie zaglondałem i znalazłem 5 paczek kapiszonów aż ostatnio sie rozglądałem za taką klamką hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 porządki ma sie rozumieć robiłem a nie wiecie gdzie można taką kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Widzisz ziarnoo. Wystawiasz fanty, czekasz aż ludziska coś konkretnego powiedzą, a Ci się korkowcem podniecają :) Życie jest pełne niespodzianek.A za propozycję odstąpienia tego cudu techniki dziękuję. Sam se wykopię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 winiu. napisz do mnie na wowkrk@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.