Skocz do zawartości

Wybor sprzętu Fisher F4, ACE250

Blizzard

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Żeby nie było nieścisłości. Po pierwsze: chodziło mi o przejęcie Fishera przez Bounty Huntera. Po drugie: Nie wiem o co chodzi Koledze DRVAL'owi, ale na pewno nie miałem na myśli Kijowa... Raczej chodziło mi o nazwanie BH kijowy w sensie lipny" lub adziewny" jak kto woli...

Tak jak ktoś już wcześniej napisał, w tej amerykańskiej fabryce są 3 sektory: Fisher, Bounty Hunter oraz Teknetics. Każdy sektor pilnuje swojego nosa. Sytuacja się zmieniła do czasu kiedy się dowiedziałem, że BH przejął Fishera. Chciałem tylko się dowiedzieć czy to prawda.

Pozdrawiam!
Napisano
Drogi Opus Dei... wejdź w Google i poczytaj sobie o (już nie będę pisał skrótem) First Texas Products". Prawda jest taka, że to nie BH wykupił Fishera, bo to jest jedna marka pewnego sektora", FTP, jak to ująłeś.

BH może i jest kijowy", ale skoro produkują także F75 limitowany czy T2 limitowany, to co? Powiesz, że ten sprzęt jest także kijowy", bo z FTP? Człowieku pomyśl... jakie produkty są kijowe" to są, a te co nie są, mogą spokojnie konkurować z innymi markami; i nie mam na myśli tu ajlepszych" F75 czy T2.

Ale każdy ma w sobie coś z Chińczyka, oczywiście ;)

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie