Opus Dei Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 W tamtym roku doszły mnie słuchy, że F4 produkuje kijowy Bounty Hunter... Nie wiecie może Panowie czy coś się w tej sprawie zmieniło?
DRVAL Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Bounty Hunter jest produkowany w Kijowie? Ciekawe..
Enders Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Nie produkuje BH, tylko FTP, a produktami FTP są właśnie BH, Teknetics i Fisher.
Opus Dei Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Żeby nie było nieścisłości. Po pierwsze: chodziło mi o przejęcie Fishera przez Bounty Huntera. Po drugie: Nie wiem o co chodzi Koledze DRVAL'owi, ale na pewno nie miałem na myśli Kijowa... Raczej chodziło mi o nazwanie BH kijowy w sensie lipny" lub adziewny" jak kto woli...Tak jak ktoś już wcześniej napisał, w tej amerykańskiej fabryce są 3 sektory: Fisher, Bounty Hunter oraz Teknetics. Każdy sektor pilnuje swojego nosa. Sytuacja się zmieniła do czasu kiedy się dowiedziałem, że BH przejął Fishera. Chciałem tylko się dowiedzieć czy to prawda.Pozdrawiam!
Tadeusz43 Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Kolego nie bądź takim specjalistą od sektorów. Pewnie ta sama Chinka lutuje te i tamte.
Enders Napisano 8 Kwiecień 2011 Napisano 8 Kwiecień 2011 Drogi Opus Dei... wejdź w Google i poczytaj sobie o (już nie będę pisał skrótem) First Texas Products". Prawda jest taka, że to nie BH wykupił Fishera, bo to jest jedna marka pewnego sektora", FTP, jak to ująłeś.BH może i jest kijowy", ale skoro produkują także F75 limitowany czy T2 limitowany, to co? Powiesz, że ten sprzęt jest także kijowy", bo z FTP? Człowieku pomyśl... jakie produkty są kijowe" to są, a te co nie są, mogą spokojnie konkurować z innymi markami; i nie mam na myśli tu ajlepszych" F75 czy T2.Ale każdy ma w sobie coś z Chińczyka, oczywiście ;)Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.