helloagain Napisano 13 Marzec 2011 Autor Napisano 13 Marzec 2011 Internet przetłumaczył jako panel wymienny. Znalezione w powojennych gruzach miasta Gardeji i okolic. Wymiary około 15 cm x 30 cm ( nie mam jej pod ręką, żeby dokładnie zmierzyć). Interesuje mnie głównie na czy wisiała.
helloagain Napisano 13 Marzec 2011 Autor Napisano 13 Marzec 2011 Internet przetłumaczył jako panel wymienny. Znalezione w powojennych gruzach miasta Gardeji i okolic. Wymiary około 15 cm x 30 cm ( nie mam jej pod ręką, żeby dokładnie zmierzyć). Interesuje mnie głównie na czy wisiała.
thomas_45 Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Witam, przedmiotowa tabliczka pochodzi z jakiegoś niemieckiego zakładu energetycznego wisiała w pomieszczeniu z bezpiecznikami. Pozdrawiam
Pytanie
helloagain
Internet przetłumaczył jako panel wymienny. Znalezione w powojennych gruzach miasta Gardeji i okolic. Wymiary około 15 cm x 30 cm ( nie mam jej pod ręką, żeby dokładnie zmierzyć). Interesuje mnie głównie na czy wisiała.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.