Skocz do zawartości
  • 0

Pozłacany łabędź z żyrandolu, Jaki okres,producent?

vojtaz2

Pytanie

Napisano

Witam, czy ktoś spotkał się z podobnymi ozdobieniami, może gdzieś na zdjęciach ktoś z was widział taki żyrandol z łabędziami, moje pytanie jaki okres? czy produkcja masowa. Fant mnie bardzo ciekawi bo znalazłem go ruskich, pozłacany to pewnie myśleli że złoty podzielili się łupem, później się bili z Niemcami pod Osoblaha i zgubili he he :) z góry wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, czy ktoś spotkał się z podobnymi ozdobieniami, może gdzieś na zdjęciach ktoś z was widział taki żyrandol z łabędziami, moje pytanie jaki okres? czy produkcja masowa. Fant mnie bardzo ciekawi bo znalazłem go ruskich, pozłacany to pewnie myśleli że złoty podzielili się łupem, później się bili z Niemcami pod Osoblaha i zgubili he he :) z góry wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi.

Napisano
Nikt z was nie spotkał się z taką ozdobą? Ciekawe czy to była jakaś większa produkcja żyrandoli.hmm w sumie to nie jest coś tak ważnego, ale miło by było coś wiedzieć więcej, Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie