mrand Napisano 7 Marzec 2004 Autor Napisano 7 Marzec 2004 W którymś z wątków zobowiązałem się do tego, że zamiast typowych testów zamieszczę na swojej stronie raport użytkowy na temat wybranego detektora. Na pierwszy ogień poszedł XP G-max. Zapraszam do zapoznania się i wyrażenia opinii. http://republika.pl/mrand/Gmax_rap.html Jeśli przeważą pozytywne, cykl będę kontynuował. Jeśli nie, wszystko skasuję. PozdrawiamMrand
wicja1 Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Przeczytałem. Ciekawie,konkretnie i rzeczowo.Bardzo brakuje takich raportów po polsku.Szkoda,że tak krótko ale to chyba z winy pogody:)Jestem ZA.Gratuluję pomysłu i czekam na więcej.Pozdrawiamwicja1
SZZ Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Witam!dawno nie czytałem tak ciekawego i konkretnego tekstu na temat detektora. Dziękuję i czekam na kolejne opinie nt. sprzętu.Pozdrawiam:-)SZZ
qbas Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Mrand - wspaniała robota i czekam (czekamy) na wiecej tak konkretnych, rzeczowych opisów piszczałek! To jest to na co czekał chyba każdy, kto stanął przed dylematem jaki wykrywacz?" Pozdrawiam Kuba.
mrand Napisano 8 Marzec 2004 Autor Napisano 8 Marzec 2004 Dziękuję za uznanie, ale ja nie oczekuję na pochwały. Proszę raczej o sugestie na co zwrócić baczniejszą uwagę przy następnych raportach. Chciałbym, aby się to komuś mogło do czegoś przydać.Następny raport będzie o racie" G-max'a - detektorze XP Gold-max. Potem, jeśli wszystko dobrze pójdzie będzie spoooora niespodzianka. PozdrawiamMrand
wicja1 Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Sugeruję:więcej pola,więcej lasu,więcej terenu i czysto praktycznych uwag.Ale to chyba będzie możliwe dopiero po ociepleniu,czyli za kilka miesięcy?? :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.