Skocz do zawartości

Raport XP Gmax

mrand

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W którymś z wątków zobowiązałem się do tego, że zamiast typowych testów zamieszczę na swojej stronie raport użytkowy na temat wybranego detektora. Na pierwszy ogień poszedł XP G-max. Zapraszam do zapoznania się i wyrażenia opinii. http://republika.pl/mrand/Gmax_rap.html Jeśli przeważą pozytywne, cykl będę kontynuował. Jeśli nie, wszystko skasuję. Pozdrawiam
Mrand
Napisano
Przeczytałem. Ciekawie,konkretnie i rzeczowo.Bardzo brakuje takich raportów po polsku.Szkoda,że tak krótko ale to chyba z winy pogody:)Jestem ZA.Gratuluję pomysłu i czekam na więcej.
Pozdrawiam
wicja1
Napisano
Witam!
dawno nie czytałem tak ciekawego i konkretnego tekstu na temat detektora. Dziękuję i czekam na kolejne opinie nt. sprzętu.
Pozdrawiam:-)
SZZ
Napisano
Mrand - wspaniała robota i czekam (czekamy) na wiecej tak konkretnych, rzeczowych opisów piszczałek!
To jest to na co czekał chyba każdy, kto stanął przed dylematem jaki wykrywacz?"
Pozdrawiam Kuba.
Napisano
Dziękuję za uznanie, ale ja nie oczekuję na pochwały. Proszę raczej o sugestie na co zwrócić baczniejszą uwagę przy następnych raportach. Chciałbym, aby się to komuś mogło do czegoś przydać.
Następny raport będzie o racie" G-max'a - detektorze XP Gold-max. Potem, jeśli wszystko dobrze pójdzie będzie spoooora niespodzianka. Pozdrawiam
Mrand
Napisano
Sugeruję:więcej pola,więcej lasu,więcej terenu i czysto praktycznych uwag.Ale to chyba będzie możliwe dopiero po ociepleniu,czyli za kilka miesięcy?? :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie